Uklad podcisnienia do weryfikacji i przejrzenia. Kazdy wezyk podejrzany do przedmuchania lub wymiany. Ew. sprawdzcie N75 bo tak jakby sie zawieszal. Najlepiej podmienic z N18 i znow zrobic logi. Ale to po weryfikacji ukladu.
pakiet Dynamic / szaro-czarne wnętrze
Zwiń
X
-
pakiet Dynamic / szaro-czarne wnętrze
Witam Państwa :-). Zamówiłem właśnie nową Octavię III. Autko będzie w wersji Elegance doposażone między innymi w pakiet Dynamic. Doczytałem się w katalogu Octavii, że pakiet ten można połączyć z wnętrzem szaro-czarnym. Tzn. górna część deski rozdzielczej będzie czarna a dolna szara, zupełnie jak w wersji Ambition. Informacja była zamieszczona drobnym druczkiem z dopiskiem, że konfiguracja taka możliwa jest od 2014 roku. Z tym, że handlowiec poinformował mnie, że wnętrze szaro-czarne jest wybierane przez klientów ekstremalnie rzadko. Stąd moje pytanie; czy ma ktoś może nową Octavię w wersji Ambition z tym wnętrzem? Może jakieś foto albo spostrzeżenia?
-
-
Wiam,
koledzy może trochę nie w temacie ale bardzo chciałbym pochawalić pakiet Dynamic w O3. Jest bardzo mało wątków w tym temacie dlatego tutaj chciałem wszystkich zachęcić do zakupu. Siedzenia są rewelacyjne . Ja mam w kolorze czerwonym 8) są super) Do tego listwy na progach i delikatny spojler. Polecam wszystkim
Komentarz
-
-
Jeśli to jest zestaw kolorystyczny jak w Octavii I to super, bo ten jasny jest popielaty, stalowy, ale jak jest jak w Fabii 2, gdzie jasna część jest prawie biała, kość słoniowa itp. to porażka totalna. Mi się podoba wnetrze z Golfa 7 w wersji Quartiz czy jakoś tak się pisze, jako opcja w Highline. Tam dolna część deski i boczki są ciemny popiel, stalowy, a góra czarna. Może Octavia 3 będzie tak miałaByła O1 jest F2.
Komentarz
-
Komentarz